DE WEBSITE IS OP DIT MOMENT IN ONTWIKKELING.

Woestijnroos

Welkom op de website van de nieuwetijdswinkel de Woestijnroos te Deventer. U kunt onze winkel vinden in het hart van deze oude Hanzestad aan de IJssel.
Onze winkel is geopend op doordeweekse dagen en op koopavond. In het weekend zijn wij geopend op zaterdag en op de incidentele koopzondag*.

Assortiment
Wat kunt u aan assortiment in onze ruime winkel vinden?
Wij bieden u esoterische boeken, fantasy-kaarten, beelden , sieraden, mineralen, pendels, tarotkaarten en andere leuke cadeau-artikelen!

In de winkel worden regelmatig consulten gegeven zoals:

  • handlezen
  • tarot-reading
  • droomduiding
  • mediamieke adviezen
  • astrologie
  • aura-fotografie
  • reiki

Natuurlijk kunt u bij ons ongestoord winkelen. Mocht u toch last krijgen van vermoeidheid kunt u gerust plaatsnemen aan een van de vele tafeltjes. Ook voorzien wij u graag van een kopje koffie of thee.

Museum
Momenteel zijn we bezig interne veranderingen door te voeren, i.v.m een op te richten moeder-aardemuseum. Voor de huidige winkel houdt dat in dat de winkelruimte is opgedeeld in een tentoonstelling over een op te richten museum.

Coffeecorner en infohoek
Daarnaast is er de mogelijkheid om koffie-thee en een versnapering te nuttigen in onzecoffeecorner, hier wordt U voorzien van informatie over de activiteiten van de Woestijnroos als U dit wenst. Tevens is er een infohoek met informatie over cursussen en activiteiten in onze winkel, plaatselijk, regionaal en landelijk.

Ideeenbus
Er is een mogelijkheid om U hints of ideeen in een bus te deponeren,zodat we in de toekomst het museum een zo breed mogelijk karakter kunnen geven.
Ook is het mogelijk om U te informeren over U eventuele bijdrage aan het museum,in de vorm van vrijwilligerswerk, donaties, verstrekking van een lening, of andere vormen van ondersteuning.

Wij wensen U een prettig bezoek.

Openingstijden
Onze winkel is geopend op doordeweekse dagen en op koopavond. In het weekend zijn wij geopend zaterdag en de incidentele koopzondag*

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag koopzondag*
13:30 10:00 10:00 10:00 10:00 10:00 12:00
18:00 18:00 18:00 21:00 18:00 17.00 17.00

Contact
Neem voor meer informatie over de winkel en deze website contact op met Kees en Nely,
De Woestijnroos
Kleine Overstraat 30-32
7411 JM
Deventer
tel:0570-642491
e-mail: info@woestijnroos.nl

 

 
Info

Historie Museumplannen Moeder-Aardemuseum

In het jaar 2002 ontstond er bij de eigenaren van “De woestijnroos” nieuwetijdswinkel het idee om de gebruiksmogelijkheden te onderzoeken van het tegenoverliggend pand “la Rose”.

Dit pand met als oorspronkelijke bestemming winkelpassage, werd niet als zodanig in gebruik genomen en nodigde uit te gaan brainstormen over een passende invulling.

De architectuur en de inrichting van “la Rose” is uitermate geschikt als museum en gaandeweg ontstond het idee hier een museum te gaan vestigen in de toekomst.

De invulling van het museum zou kunnen bestaan uit Aardegerelateerde onderwerpen. Hierbij valt te denken aan kristallen, mineralen, natuurwezens, natuur- religies, informatie over krachtplaatsen op aarde, kristallen schedels etcetc.

Op dit moment zijn we met deze plannen al zo ver gevorderd, dat er een stichtingsbestuur is gevormd en er al diverse raderen in beweging zijn gebracht.

In afwachting van de uitvoering van de museumplannen, hebben we in onze huidige winkel een tentoonstelling “Moeder-Aarde-Museum in Oprichting” ingericht.

Deze tentoonstelling heeft als doel het museum te promoten en informatie te
verschaffen over het toekomstige museum.U kunt in onze coffeecorner genieten van een kopje koffie of thee en tevens kennis nemen van deze museumplannen.

Op deze plaats is ook de infohoek met informatie over cursussen die in Deventer, regionaal en landelijk plaatsvinden.

U bent van harte welkom om deze tentoonstelling te bezoeken.

 

Museumplannen

Hoe kunt U het “Moeder-Aarde-Museum steunen?

1. Door te helpen het museumplan bekend te maken in Uw eigen omgeving.

2. Door “Vriend van de Woestijnroos te worden”, dit kan door aanmelding en een (formulier) in te vullen.
Dit kan o.a. door een lening te verstrekken met een gunstige renteregeling.
Zie uitgebreide informatie hierover op het aanmeldingsformulier.

3. Door vrijwilliger en tevens Vriend van de Woestijnroos te worden. Dit houdt in: werkzaamheden verrichten voor in en rond het museum.
In overleg naar eigen mogelijkheid en kunne in te vullen.

4. Donaties/schenkingen.Museumstukken uitlenen dan wel schenken. Hiertegenover staat dat U 15 procent korting ontvangt op artikelen uit onze winkel.
Onze tweewekelijkse “soepmeetings” kunt bezoeken indien gewenst.
Samen met andere vrienden van de Woestijnroos genieten van een lekker kopje soep en hapje,glaasje wijn of sapje,en een gezellige ontmoeting.

Wij verwelkomen U graag als “Vriend van de Woestijnroos''